SERVICII - zoosintex

Go to content

Main menu:

Serviciile oferite de ZOO SINTEX

COMERTUL CU CEREALE este principalul domeniu de activitate ale societatii ZOO SINTEX SRL, societatea comercializeaza grau, porumb, floarea soarelui, orez si rapita de cea mai buna calitate, ofera o gama completa de servicii de comert cu cereale si transport propuse agricole de la fermier la siloz si, respectiv, de la silozuri la procesatori si trader-i.

De asemenea, societatea ZOO SINTEX colaboreaza cu toti producatorii din zona CALARASI ,GALATI, BRAILA, ALEXANDRIA, TURNU MAGURELE, CARACAL, BOTOSANI etc… achizitionand doar recolte de cea mai buna calitate.

Pentru activitatile de comert cu cereale, societatea practica PRETURI in conformitate cu cotatiile zilnice ale burselor internationale.

ZOO SINTEX SRL este partenerul de incredere in domeniul comert cereale pentru oricine doreste sa achizitioneze sau sa vand recolte superioare din punct de vedere al calitatii. Prin respect, profesionalism, seriozitate si promptitudine reusim sa oferim unele dintre cele mai bune servicii de transport si comert cu cereale disponibile in acest moment in zona.
 
Anunt 1
In aceasta zona vor fi anunturile de vanzare sau cumparare ale societatii
 
 
 
Back to content | Back to main menu